Putoshan voorlopig gesloten

 

Putoshan is in ieder geval t/m half januari 2021 gesloten voor acupunctuur;
videoconsult is wél mogelijk!

 

Door de harde lockdown aangekondigd op 14 december 2020 i.v.m. het corona-virus mogen  acupuncturisten de komende tijd helaas niet meer open zijn. Hopelijk zorgen deze maatregelen ervoor dat we het corona-virus in zijn opmars kunnen remmen...  

 

Voor wie graag een behandeltraject bij Putoshan zou willen starten:

Putoshan werkt voorlopig via een videoconsult. Meer informatie daarover vind je hier.

 

Voor wie nu onder behandeling is bij Putoshan:

Heb je een vraag, wil je even overleggen of heb je behoefte aan een luisterend oor? Neem dan contact op via mail, app of sms. Wil je graag even bellen, vermeld dan daarbij op welke tijdstippen je beschikbaar bent - dan maken we een bel-afspraak.
Wil je kruiden herbestellen, dan graag vooraf een videoconsult om te bepalen of aanpassing van de kruidenformules nodig is.

 

Voor kruidengebruikers:

  • Gebruik je kruiden in granulaat-vorm van Dragon Herbs (gepersonaliseerde formules)? Geef dan op tijd bij Putoshan aan dat je nieuwe kruiden nodig hebt! De levertijd kan wat langer zijn (i.v.m. verminderde beschikbaarheid van personeel en eventuele vertragingen bij PostNL).
  • Gebruik je kruiden die je normaal bij Putoshan aanschaft (formules van Medboom / Green Nature) en zijn ze bijna op? Neem dan even contact op.

 

Zodra dat weer verantwoord is, ben je weer welkom bij Putoshan.

Voor nu: blijf op afstand, zorg voor elkaar, blijf gezond!

Hartelijke groet,

 

Jente