Videoconsult bij Putoshan!

 

Door de Corona-maatregelen kan je tijdelijk helaas niet terecht bij Putoshan voor acupunctuur en massage, maar een videoconsult kan natuurlijk wel! 
Chinese geneeskunst heeft immers veel meer te bieden dan alleen het zetten van naaldjes. Denk hierbij aan:

  • Chinese kruiden: specifiek afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Drukpuntmassage: zelf druk geven op specifieke meridiaanpunten die helpen je klachten te verlichten
  • Moxatherapie: zelf met een moxa'sigaar' specifieke meridiaanpunten of delen van meridianen verwarmen
  • Leefstijl-adviezen: van voeding tot slapen tot ontspanning
  • Qigong-oefeningen: simpele oefeningen waarbij je door de combinatie van ademen en bewegen meer rust brengt en je energie beter gaat stromen

 

Een videoconsult is in ieder geval geschikt voor vrouwen/stellen met kinderwens, voor zwangeren, voor vrouwen met vrouwenklachten, en ieder die in deze onrustige tijden meer rust kan gebruiken.
Twijfel je of een videoconsult ook iets voor jou is? Neem dan contact op.

 

Videoconsult bij kinderwens

Zou je graag op natuurlijke wijze zwanger willen worden, maar duurt het wel lang? Dan is ondersteuning van je vruchtbaarheid aan te raden.

Ben je bezig met vruchtbaarheidsbehandelingen en heb je nu noodgedwongen een pauze? Gebruik deze dan om je vruchtbaarheid te verbeteren, zowel bij de vrouw als bij de man.
Bij het verbeteren van je vruchtbaarheid spelen Chinese kruiden een belangrijke rol. Daarnaast krijg je o.a. adviezen voor leefstijl, literatuur, en wat je zelf verder nog kunt doen. Ook kan Putoshan je desgewenst helpen bij het vinden van de juiste (medische) ondersteuning.

 

Videoconsult bij zwangerschap

Heb je last van zwangerschapsklachten, dan kan Chinese geneeskunst daar vaak verlichting in brengen. Drukpuntmassage speelt daarbij een belangrijke rol, daarnaast krijg je tips over wat je nog meer kunt (laten) doen. 
Ben je bezig met de laatste weken van je zwangerschap, dan kan Putoshan je leren hoe je met acupressuur en simpele massagetechnieken je bevalling voorbereidt, en hoe deze technieken je kunnen helpen om beter te bevallen. Daarnaast helpen de gebruikte technieken om rust te brengen — wellicht kan je dat in deze bijzondere tijden extra goed gebruiken.

Ook bij klachten na de bevalling kunnen acupressuur en Chinese kruiden helpen om je klachten te verlichten.

 

Videoconsult bij vrouwenklachten

Gynaecologische klachten worden in China voornamelijk met Chinese kruiden behandeld, dus heb je menstruatieklachten, vaginale klachten, problemen met je borsten, overgangsklachten of andere vrouwenklachten dan kunnen deze ook goed via een video-consult behandeld worden.

 

Praktische zaken

Voorafgaand aan een videoconsult ontvang je via mail of app een uitnodiging. Het consult vindt plaats via een veilig programma, dat aan de AVG-voorwaarden voldoet.

Kosten van het consult hangen af van de gebruikte tijd: voor een half uur is dat 32.50, voor een uur 65 euro. Ga je ook Chinese kruiden gebruiken, dan komt daar 10 euro bij voor het uitzoeken en (her)bestellen van de kruiden.

Of je verzekering het videoconsult ook vergoedt is helaas nog niet met zekerheid te zeggen. Als je een aanvullende verzekering hebt die alternatieve geneeswijzen (deels) vergoedt, is het het handigst als je daarvoor contact opneemt met je verzekeraar.

 

Heb je nog vragen over het videoconsult en wil je overleggen of dit iets voor je is?
Neem dan contact op.