Kennismaking

Verlopen

 

Kennismaking

 

Wil je graag eens vrijblijvend kennismaken met Putoshan? Dan kan op twee manieren: via een gratis kennismakingsgesprek of via een proefbehandeling.

 

Kennismakingsgesprek

Vind je het belangrijk om eerst kennis te maken met de behandelaar voordat je eventueel beslist of je door Putoshan behandeld wilt worden? Wil je via een persoonlijk gesprek weten of behandeling bij Putoshan ook in jouw geval iets op zou kunnen leveren? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Een kennismakingsgesprek duurt 15 minuten, en kan —op afspraak— telefonisch of via een bezoek aan de praktijk plaatsvinden.
NB. In perioden dat het erg druk is in de praktijk, vervalt deze mogelijkheid.

 

Proefbehandeling

Spreekt Putoshan je aan, maar twijfel je of de behandeling wel wat voor je is? Vind je het plaatsen van naalden maar een vreemd idee, en zie je er misschien tegen op? Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling: een  behandeling waarin je kennis maakt met acupunctuur en de manier waarop dit bij Putoshan wordt ingezet.

De proefbehandeling is algemeen gericht (voor een echt persoonlijke behandeling is immers eerst een uitgebreide intake nodig),  maar geeft je een goed idee van het verloop van behandelingen bij Putoshan.

Een proefbehandeling duurt 60 minuten; de kosten ervan vind je hier.

 

Geheel vrijblijvend

Kennismakingsgesprek en proefbehandeling zijn geheel vrijblijvend: het zijn eenmalige afspraken. Je bent geheel vrij in wat er vervolgens gebeurt: of je het bij deze kennismaking laat, of je je wilt laten behandelen, en zo ja, wanneer je daarmee zou willen beginnen.

 

Spreken kennismakingsgesprek en/of proefbehandeling je aan?

Neem dan contact op.