Adres en route

Verlopen

 

Adres en routebeschrijving

Putoshan is gevestigd op Kleine Rozenstraat 13B, 9712 TL Groningen.

Je kunt contact opnemen via:

 

kaart Putoshan

 

Behandelruimte

De Kleine Rozenstraat is een rustig straatje midden in de Hortusbuurt, gelegen tussen het centrum van Groningen en het Noorderplantsoen. Putoshan is gevestigd op nummer 13B. De behandelruimte ligt boven in het pand. Je moet dus wel even traplopen, maar dan word je ook beloond met een riant uitzicht over de binnenstad van Groningen, prachtige bomen en fraaie luchten. Met een beetje geluk lig je op de behandeltafel zelfs heerlijk in de zon!

Mocht traplopen een probleem zijn, geef dat dan even aan, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

 

Routebeschrijving

Lopend of met de fiets vanaf de Grote Markt (900 m. - 11 min. lopen)

Ga vanaf de Grote Markt voor de V&D en H&M langs, en sla rechtsaf de Oude Boteringestraat in. Volg deze straat; je komt dan een brug tegen.

Steek de brug over, en loop rechtdoor de Nieuwe Boteringestraat in. De Kleine Rozenstraat is de derde straat links, nummer 13B is in het midden van de straat, aan de rechterkant.

 

Lopend of met de fiets vanaf station Groningen (1,5 km - 15 min. lopen)

Neem de fietsersbrug langs het Groninger Museum. Ga vanaf hier een tijdlang rechtdoor totdat je weer een brug tegenkomt; je passeert hierbij o.a. de Ubbo Emmiusstraat, Folkingestraat, Vismarkt, Stoeldraaierstraat, en Oude Kijk in 't Jatstraat. Steek de brug over en blijf rechtdoor lopen (of fietsen), de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat in. De Kleine Rozenstraat is nu de tweede straat rechts, nummer 13B is in het midden van de straat, aan de linkerkant.

 

Met het openbaar vervoer vanaf station Groningen (15-16 min. reistijd)

Vanaf het busstation of treinstation Groningen loop je in 15 minuten naar Putoshan (zie hierboven). Geef je de voorkeur aan de bus, dan kan je het best Qbuzz 10 (richting Korrewegwijk) nemen. Stap uit bij de halte Pijpstraat.

Vanaf hier loop je in 4 minuten naar de praktijk: ga vanaf het Boterdiep de Pijpstraat in (klein straatje) en blijf rechtdoor lopen, dan kom je vanzelf (via Noorderkerkstraat en Nieuwe Kerkhof) in de Kleine Rozenstraat.
Voor exacte tijden en andere busverbindingen kan je natuurlijk altijd advies vragen bij 9292 OV.

 

Met de auto vanaf de ringweg

Neem vanaf de ringweg West de afslag Centrum. Via het Hoendiep en een klein stukje Friese Straatweg kom je op de Kraneweg.

Rij bij de kruising van de Kraneweg en de Westersingel (bij de stoplichten) rechtdoor, de Verlengde Visserstraat in. Ga hier direct na de brug linksaf; na een klein stukje Hoge der Aa maakt de weg een haakse hoek naar rechts en ben je op de zuidzijde van de Noorderhaven aangekomen. Neem de tweede brug aan je linkerkant. Steek de brug over en rijd rechtdoor. Rechts zie je nu een plein: de Ossemarkt. Onder dit plein bevindt zich een parkeergarage. Om bij de ingang te komen moet je als het ware even een rondje rechtsom om het plein rijden.

Wil je proberen of er bij de Kleine Rozenstraat ook parkeerplekken zijn, rijd dan vanaf de brug rechtdoor. De derde straat links is de Kleine Rozenstraat, maar door het eenrichtingsverkeer moet je nog even verder rijden: ga de straat na de Kleine Rozenstraat (dus de vierde straat vanaf de brug - de Kleine Kruisstraat) linksaf, vervolgens de eerste straat linksaf (Nieuwe Kijk in 't Jatstraat) en weer de eerste straat linksaf. Je bent nu in de Kleine Rozenstraat.

 

Parkeermogelijkheden

In de omgeving van Putoshan is het aantal parkeerplaatsen beperkt; voor parkeren moet betaald worden. De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen onder de Ossemarkt of aan het Boterdiep.